Welke processen worden doorlopen?

De processen worden altijd afgestemd op jouw wens(en) en op wat zich aandient.

 1. De Emotionele Reis
 2. Onder verschillende lagen van emoties vind je eindelijk wie je werkelijk bent. Door je te uiten bij een symbolisch kampvuur van acceptatie en liefde kom je tot totale vergeving, wat de celherinnering verwijdert en de genezing op gang brengt.

 3. De Fysieke Reis
 4. Dit proces begint op een plek in je lichaam en gebruikt deze plek om de opgeslagen emotie te ontdekken. Dit proces wordt veel gebruikt bij lichamelijke klachten.

 5. Het Levensdoel Proces
 6. Wat is het levensdoel dat je meenam toen je geboren werd? Dit proces voert soms terug tot vóór het huidige leven.

 7. Het Designers Proces
 8. Dit proces past zich aan terwijl de innerlijke reis vordert. Een geheel vraaggestuurde reis. Het is vaak een combinatie van de andere processen.

 9. De Helende Reis voor Kinderen
 10. Een geheel op kinderen afgestemde reis waardoor ze vrij kunnen worden van allerlei problemen op emotioneel, mentaal of fysiek gebied. Denk bijvoorbeeld aan leerproblemen op school, gedragsproblemen, pesten of gepest worden, onverwerkt verdriet, trauma's, scheiding, verlatingsangst, eenzaamheid, enz

 11. Het Abundance Proces
 12. Stille saboteurs die je al jaren hebben tegengehouden worden opgespoord en opgeruimd zodat je je hartenwensen in vrijheid kunt vervullen en eindelijk overvloed in je leven toelaat op elk gebied: van gezondheid en welzijn tot creativiteit, welvaart en relaties!

 13. De No Ego Reis
 14. Voor hen die meer van hun Bron houden dan van hun ego. Je ego is het laagje vernis dat het licht van je diamant bedekt. Het is je vermeende identiteit, die het gevolg is van alle ellende in je leven. Het is de identiteit die maakt dat je je gescheiden voelt van het Oneindige, van God. In deze reis wordt je wakker voor hoe jouw ego spelletjes heeft gespeeld en je ontmantelt de leugen van je eigen beperkingen. Je gaat het idee vernietigen dat je ooit iets anders bent geweest dan pure, ongebonden Vrijheid.

 15. Het Vow Change Proces
 16. Oude beloften aan jezelf, die je ooit steunden maar je nu beletten om vanuit je kracht te leven, worden opgespoord en vervangen door nieuw, meer steunende beloften.

 17. Korte processen
 18. Verder nog enkele korte maar krachtige processen. Deze zijn onder meer gericht op:

  • Pijnbeheersing
  • Fobieën, zoals reisangst, straatvrees, angst voor spinnen, enz
  • Problemen als impulsief aankopen doen, duimzuigen, eetgewoonten of angst voor spreken in het openbaar, enz
  • Overtuigingen die je beletten om in het nu te zijn wie je wilt zijn, zoals: ik ben altijd ..., mannen zijn te ..., beter mezelf verbergen dan gekwetst worden, enz.